Telefon 386 356 884
Velikost písma

Cesta k této kategorii: Úvodní stránka / STUDIUM / Maturitní zkouška

Maturita

Aplikace ČŠI pro přípravu na maturitní zk. ze stránek MŠMT zde

Profilová část maturitní zkoušky. Rozhodnutí ředitele

1)  Nabídka zkoušek profilové části maturitní zkoušky 2024 pro všechny obory

2) Profilová část maturitní zkoušky podle § 19 odst. 1 vyhlášky č. 177/2009 Sb., (délka, rozsah a další ustanovení) 

3) Uznání maturitní zkoušky na základě pokusného ověřování zaměřeného na uznávání mezinárodních certifikačních standardů ICT v rámci profilové části maturitní zkoušky

4) Informace MŠMT o standardizovaných jazykových zkouškách, kterými lze nahradit jednu zkoušku z cizího jazyka v profilové části maturitní zkoušky v roce 2024

Kritéria hodnocení profilové maturitní zkoušky

Maturitní témata

Maturitní seznam literárních děl a kritéria pro sestavení žákovského seznamu literárních děl 

Maturitní seznam literárních děl

Jarní termíny maturitní zkoušky

  • Podrobný rozpis společné části MZ 2024, odkaz na rozpis didaktických testů na stránkách MŠMT ZDE
  • Jarní termíny profilové části MZ 2024: 20. 5.-31. 5. 2024 ZDE
  • Termíny písemných prací: Čj: 3. 4., Aj: 4. 4., N/Fj: 5. 4. 2024

Podzimní termíny maturitní zkoušky

  • Podzimní termíny profilové části MZ 2024: (bude upřesněno v červnu 2024)
  • Podzimní termíny společné části MZ, rozpis didaktických testů: ZDE

Způsob hodnocení profilové maturitní zkoušky

  • Způsob hodnocení profilové maturitní zkoušky zde

Informace k maturitní zkoušce (zdroj: Cermat) zde

  • Ústní zkouška z cizího jazyka-organizační podoba zde
  • Katalogy požadavků k maturitní zkoušce zde
  • Více informací ke zkoušce MATEMATIKA+ zde
  • Kritéria společné části maturitní zkoušky zde

 

Sledujte nás #gymceska

Kontakty

Gymnázium, České Budějovice, Česká 64

Česká 142/64, 370 21 České Budějovice
IČO: 60075775
ID datové schránky: n3kevuz

telefon:386 356 884
fax:386 356 085

email: mailto:gc@gymceska.cz

Zobrazit všechny kontakty

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout